Away Days Map

by Nick on February 25, 2009 · 0 comments

Anglofil.se tar ombord en ny partner! I vår strävan att ge våra läsare så mycket matnyttig information som möjligt när de besöker vår sajt presenterar vi nu stolt ett samarbete med websajten ”Away Days Map” från England.

welcometowales1

Away Days Map är en webbplats som bygger på Google Maps teknologi, men är uteslutande fokuserad på Brittiska arenor (nåja, de Engelska plus de lag från Wales som spelar i det Engelska liga systemet).

Informationen ni kan finna via Away Days Map är fokuserad på två områden. Dels hur man hittar dit samt information om sevärdheter, pubar, hotell och restauranger i området. När kartbilden laddats så klickar man helt enkelt på den sak man är nyfiken på för att få namnet och ofta finns också en kommentar i stil med ”away fans friendly pub” eller dylikt. Förenkelhetens skull är pubar utmärkta på kartan med en sejdel, hotell med en säng och… Ja ni fattar!

Nedanför vänstermenyn här på Anglofil.se finner ni en rullgardinsmeny med alla lag-/arenanamn där ni helt enkelt väljer vilken arena ni vill kolla upp.

TREVLIG RESA!

Leave a Comment

Previous post:

Next post: