Jim Magilton skallade sin spelare

by Jonas on December 9, 2009 · 3 comments

I dagens nätupplaga av Daily Mail så får vi veta att Queens Park Rangers manager Jim Magilton tydligen skallat en av sina spelare. Klubbens omedelbara reaktion blev att stänga av honom. Allt väl så långt.

Detta är självklart inte det humoristiska i det hela, utan det faktum att den bild som Daily Mail väljer på Akos Buzsaky är, hmm, humoristisk i all sin enkelhet. Den får oss att fundera på: Var i hela friden skallade Magilton sin mittfältare? Vad pysslar en tränare med om han har huvudet i den höjden?

Jag vet inte om det är prov på engelsmännens infantila humor, eller om det är en olycklig omständighet. Roligt blev det i alla fall.

butt

{ 3 comments… read them below or add one }

Henrik December 9, 2009 at 17:59

Ha ha, ska erkänna att det tog en stund innan jag såg det roliga… men nu är ju den stora frågan; är det en redigerare som har haft hysteriskt roligt på jobbet eller är man ovetandes om det hela?

Man kan ju liksom ta det hela ett steg till… skalla heter ju “head-butt” på riktig engelska, bara “butt” kan ju… :)

Okej, jag ÄR barnslig.

Jonas December 9, 2009 at 18:15

Och man undrar ju lite om “butting” är någon slags initieringsrit. Och i så fall, hyr klubbarna vanligtvis in någon välhängd herre som tar hand om “the butting”? Frågorna hopar sig! :-D

Linhem December 10, 2009 at 20:03

Hahaha, känns som att någon slarvig/genial redigerare på Daily Mail kommer få en rejäl utskallning…

annars så…Ska QPR kicka ännu en tränare?

Leave a Comment

Previous post:

Next post: