Så där ja Viasat, det bidde ju bra tillslut!

by Nick on March 22, 2012 · 5 comments

Post image for Så där ja Viasat, det bidde ju bra tillslut!

Efter många samtal, påstötningar via Twitter och Facebook samt några lätt irriterade inlägg här på Anglofil har jag äntligen fått tala med en Viasatmedarbetare som hade mandat att ta beslut.  En trevlig kille ringde tillslut upp mig och jag fick chansen att förklara hur jag såg på den uppkomna situationen och även lägga fram mitt önskemål om lösning/kompensation. Han var väldigt förstående och vi hade en trevlig dialog som ledde till att vi båda, i alla fall jag, avslutade samtalet nöjda.

Nu är jag mer av en “happy bunny” igen.

Tycker fortfarande att Viasat inte skötte detta så snyggt, men samtidigt ska de ha cred för att de nu fått mig att känna mig nöjd igen. Precis det bemötande jag nu fick och möjligheten till dialog borde ha kommit från första början så hade både jag och Viasats kundtjänst sluppit en hel del frustration, men samtidigt lyder ordstävet – Bättre sent än aldrig.

Tack Viasat för att ni revanscherade er!

{ 5 comments… read them below or add one }

Chris March 27, 2012 at 02:04

Vad kom ni fram till då? Konstigt avslut på den här historian när vi inte får veta hur Viasat revanscherade sig… Det finns säkert andra i samma sits som kanske kan göra det du gjorde?

Nick March 27, 2012 at 05:21

Hej Chris,

Viasat hävde mina bindningstider på mitt tvilling- och trillingabonnemang enligt mitt önskemål. Vi har ju dock en eventuell framtida dialog kvar beroende på hur de gör nästa säsong med Viaplay, det bör fortsätta vara fritt alternativt så bör kostnaden justeras.

Kan hålla med om att det kanske verkade som ett konstigt avslut, men kände samtidigt att det förmodligen är väldigt få som har exakt samma sits som jag hade där just bindningen av tvilling- & trillingabonemangen var den springande punkten.

torsten April 26, 2012 at 10:49

Jag tycker att allt som har med England att göra är riktigt vidrigt. Ni “anglofiler” är bara ett gäng svenskar som inte har något liv eller någon egen stolthet. Ni önskar att ni föddes i England, men ni hade turen att födas ni i ett land som har fler engelska patrioter än England, Sverige alltså, ni borde vara riktigt nöjda. Usch fy fan för er anglofiler.

Nick May 24, 2012 at 19:06

Andas torsten, andas!

joshua January 4, 2016 at 23:30

Hej
Jag måste bara få fråga och gör detta av ren nyfikenhet.
Som Anglofil, hur ser man på och förhåller sig till Storbritannien och dess tid som kolonialmakt?

Vänligen
Joshua

Leave a Comment

Previous post:

Next post: