[Anglofil är en person som inte är engelsk, men har ett stort intresse för den engelska kulturen - till exempel språk och dialekter, idrott, musik, film, mat, kläder eller andra kulturyttringar.] – Wikipedia

Anglofil.se är ett online magazine och blog som bevakar fotboll och kulturen som omger världens största sport. Innehållet kommer från både regelbundna skribenter såväl som dig och andra läsare som vill bidra med läsvärda alster. Vår förhoppning är att texterna kommer locka till skratt eftertänksamhet och leda till en ännu större hunger efter fotboll i alla dess former.

Fokus kommer, som namnet på sidan antyder, ligga på Engelsk fotboll, men då alla vi som arbetar med sidan också är hängivna våra svenska lag så kommer mycket fokus läggas på vad som händer här hemma också.

Ansvarig utgivare

Anglofil.se publiceras av Nick Bylund. En Anglofil med stort intresse av litteratur, fotboll, resande, internet, musik, marknadsföring m.m. Kontakta honom på Nick@anglofil.se

Som lojal sidekick har Nick sin vapendragare, Henrik Lundgren, en arenanörd vars hjärta klappar för fotbollens underdogs. Har även viss förkärlek till fotbollsanekdoter och onödigt vetande i största allmänhet. Henrik@anglofil.se

Redaktionen har också en skara talangfulla, mer eller mindre regelbundna skribenter så som: South Norwood, Daniel, Dennis, Tomas, Oscar och icke att förglömma våra gästskribenter.

Bidrag

Anglofil.se inbjuder och uppmuntrar våra läsare att själva komma med bidrag gällande alla aspekter av fotboll. Skick a frågor, texter och funderingar till: Nick@anglofil.se Vi förbehåller oss rätten att välja vad som publiceras.

 

Photo Credit

Anglofil.se har den stora förmånen att arbeta tillsammans med Jon Hall som driver företaget www.terraceimages.com. Alla bilder på sidan är copyright författaren eller Terraceimages.

Leave a Comment